Избрали сме за вас най-известните и актуални системи за обучение на различните езици. За всеки език предлагаме възможност за избор на система за обучение като предварително се разясняват предимствата на всяка от тях.

 

Курсове по Испански език всички нива - от А1 до С1 по системите  "Gente" , "Nuevo Ven" и други.Курсове по Руски език всички нива от А1 до С1 по системите "Приглашение в Росиию", "Контакт" и други.


Курсове по Английски език всички нива - от А1 до С1 по системите "New Inside Out", "New Headway" ,"Face2Face" и други. Курсове по Италиански език по системата Progetto Italiano и курсове по Френски език по системата Panorama.

 

Предлагаме и индивидуална подготовка както за начинаещи така и в помощ на учащите в средните училища и/или гимназии на специални цени.

 За записване в даден курс е необходимо да се плати 30% от таксата за него. При отказ от курса тази сума не се възстановява.

Учебниците не са включени в цената на курса. За улеснение на учащите може да се закупят и от школата преди започване на курса при предварителна заявка.

 
Make a Free Website with Yola.